Haemme projektipäällikköä, pääarkkitehtiä ja tietoturva-asiantuntijaa

Haemme Kymenlaakson tietohallinto- ja ICT –projektin alaisuuteen määräaikaisiin tehtäviin vahvistamaan uuden Kymenlaakson maakunnan valmisteluorganisaatiota:

Projektipäällikköä (SOTE ICT), Kuntarekry (työavain: 189426)

Tehtävään vaadittava kelpoisuus on soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto tai muu korkeakoulututkinto. Edellytämme projektiosaamista, alan tuntemusta ja riittävää johtamistaitoa. Eduksi luemme käytännössä osoitetun laaja-alaisen työkokemuksen sote-sektorin tietohallinto- ja ICT-projekteista. Tehtävänä on osallistua maakunta- ja soteuudistuksen sote-sektorin tietohallinto- ja ICT-palveluiden valmisteluun sekä toimia linkkinä Kymenlaakson maakunnan tietohallinto- ja ICT -projektin sekä sote-projektin välillä. Tehtäväkohtainen palkka on 5 000 €/kk, palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia.

Pääarkkitehtiä, Kuntarekry (työavain: 189427)

Tehtävään vaadittava kelpoisuus on soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto tai muu korkeakoulututkinto. Edellytämme kokonaisarkkitehtuurin sekä prosessi- ja tietomallinnuksen tuntemusta, kokonaisvaltaista näkemystä ja kykyä ohjata maakunnan ICT-ratkaisuja ja -palveluja kohti tavoitetilaa. Eduksi katsomme käytännössä osoitetun kokemuksen arkkitehtuurin onnistuneesta kehittämisestä ja johtamisesta sekä mallinnustyökalujen käytöstä. Maakunnan arkkitehtuurin kuvaukseen käytetään Arterin Arc -ohjelmistoa. Tehtävänä on rakentaa maakunnan kokonaisarkkitehtuuri kansallisten arkkitehtuurilinjausten mukaisesti, kehittää tietohallinnon keskeisiä toimintoja ja niihin liittyviä prosesseja. Tehtävään kuuluu mm. toiminnan tavoitteiden ja vaatimusten muuntaminen teknisen ratkaisun kielelle, arkkitehtuurin nyky- ja tavoitetilan mallinnus, kehittämisen osittaminen järkeviksi kokonaisuuksiksi sekä jatkuva ohjaaminen kokonaisarkkitehtuurin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 4 500 €/kk, palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia.

Tietoturva-asiantuntijaa, Kuntarekry (työavain: 189428)

Haemme hallinnollisen tietoturvan asiantuntijaa ohjaamaan ja kehittämään Kymenlaakson maakunnan tietoturvaa ja tietosuojaa sekä niihin liittyviä eri osa-alueita ja prosesseja. Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, teknistä tietoturvaosaamista, tietoturvanhallintajärjestelmien ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen hyvää tuntemusta sekä valmiuksia käynnistää tietosuoja-asetuksen vaatimat toimenpiteet maakunnan tietosuojan saattamiseksi asetuksen vaatimalle tasolle, kokonaisuuksien hahmottamiskykyä ja suunnitelmallista työtapaa. Tehtävänä on mm. tietoturvapolitiikan ja tietoturvaohjelman laatiminen, jatkuvuus-, toipumis- ja tietoturvan kehittämissuunnitelmien laatiminen ja ylläpito sekä tietoturvallisuuteen liittyvien häiriöiden hallintaprosessin kehittäminen. Tehtäväkohtainen palkka on 4 500 €/kk, palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia. 

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen ja CV:n voi lähettää myös sähköpostitse virasto(a)kymenlaakso.fi. Hakemukset toimitetaan 5.8.2018 klo 16 mennessä.

Työn on tarkoitus käynnistyä mahdollisimman pikaisesti. Työpiste sijaitsee: Muutostoimisto, Karhulantie 30, 2krs, 48600 KOTKA. Väliaikaishallinnon aloittaessa sopimus siirtyy Kymenlaakson Liitolta väliaikaishallinnolle. Uusi maakunta käynnistyy 1.1.2021, mikäli eduskunta hyväksyy maakunta- ja soteuudistusta koskevan lainsäädännön.

Lisätietoja tehtävistä antaa tietohallinto- ja ICT -projektipäällikkö Tarja Nousiainen, p. 044 552 3142, tarja.nousiainen(a)kymenlaakso.fi

Haemme projektipäällikköä (palvelu- ja viestintäkanava)

Haemme projektipäällikköä Kymenlaakson maakunnan ja vapaaehtoisen sote-kuntayhtymän palvelu- ja viestintäkanavaprojektiin

Tehtävänäsi on vastata sote-kuntayhtymän ja maakunnan palvelusivuston käyttöönotosta vapaaehtoisen sote-kuntayhtymän ja maakunnan käyttöön.
Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2019 saakka. Tehtävä täytetään valtiovarainministeriön rahoituksen perusteella.

Vastaat Kymenlaakson digipalvelut, easiointi ja viestintä -projektista
Tehtävänäsi on projektin kokonaisuuden hallinta ja vastata sote-kuntayhtymän ja maakunnan palvelusivuston käyttöönotosta vapaaehtoisen sote-kuntayhtymän ja maakunnan käyttöön.
Raportoit etenemisestä projektin ohjausryhmälle ja valmistelet ohjausryhmän linjattavaksi ja päätettäväksi kunkin projektivaiheen osa-alueita.
Valmistelet palveluidentuottajien ja alihankintojen kilpailutukset ja vastaat projektin edistämisestä valittujen palvelutuottajien kanssa.

Sinulla on monipuolista johtamiskokemusta
Olet vetänyt tiimejä / projekteja tai toiminut esimiehenä.
Pidät asioiden kehittämisestä yhdessä erilaista osaamista omaavien ihmisten kanssa.
Sinulla on ymmärrys digitaalisten palvelujen kehittämisestä ja palvelumuotoilun menetelmistä ja tunnet julkishallinnon keskeiset sisällöt.
Sinulla on kokonaisnäkemystä ja kokemusta (ketterien) ICT tai digi-projektien läpiviennistä, vastuunjaosta ja aikatauluista.
Hallitset konseptoinnin, vaatimusmäärittelyjen sekä käytettävyyden periaatteita.
Työotteesi on itsenäinen ja aloitteellinen. Olet valmis käärimään hihat sekä viemään asioita aktiivisesti eteenpäin.
Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä monien eri sidosryhmien kanssa: tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tehtävään vaadittava kelpoisuus
Soveltuva korkeakoulututkinto ja projektityökokemus

Palkka
Palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia. Tehtäväkohtainen palkka on 4000€.

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työsuhteen kesto
Määräaikainen

Hakemukset toivotaan
Ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (työavain: 186924). Hakemuksen ja CV:n voi lähettää myös sähköpostitse virasto(a)kymenlaakso.fi.


Hakemukset toimitetaan
5.8.2018 klo 15 mennessä. Työn on tarkoitus käynnistyä mahdollisimman pikaisesti.

Työpiste sijaitsee
Muutostoimisto, Karhulantie 30, 2krs, 48600 KOTKA. Väliaikaishallinnon aloittaessa sopimus siirtyy Kymenlaakson Liitolta väliaikaishallinnolle. Uusi maakunta käynnistyy 1.1.2021, mikäli eduskunta hyväksyy sote- ja maakuntauudistusta koskevan lainsäädännön.

Lisätietoja
Tehtävästä antaa 6.7.2018 viestintäpäällikkö Heli Veripää, gsm 044 747 8516 ja ajalla 10.7. klo 12-16 & 11.7. klo 9-12 viestintäpäällikkö Anni Björklund, gsm 040 489 8664

Haemme taloussuunnittelijaa

Haemme taloussuunnittelijaa Kymenlaakson maakunnan talousvalmistelutehtäviin. Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2019 saakka. Tehtävä täytetään valtiovarainministeriön rahoituksen perusteella. Taloussuunnittelijana koordinoit ja toteutat tiedonkeruita, osallistut talouden raportointiin ja seurantaan, koetalousarvion valmisteluun sekä väliaikaishallinnon taloudenhoitoon. Tehtävänäsi on lisäksi muut maakuntauudistukseen läpiviemiseksi tarvittavat taloushallinnon valmistelutehtävät.  
Edellytämme hakijalta osaamista ja kokemusta taloussuunnittelusta ja kehittämistehtävistä. Tehtävään vaadittava kelpoisuus: soveltuva korkeakoulututkinto ja taloushallinnon työkokemus
Palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia. Tehtäväkohtainen palkka on 4 000 € / kk.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (työavain: 189631). Hakemuksen ja CV:n voi lähettää myös sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemukset toimitetaan 5.8.2018 klo 15 mennessä. Työn on tarkoitus käynnistyä mahdollisimman pikaisesti. Työpiste sijaitsee: Muutostoimisto, Karhulantie 30, 2krs, 48600 KOTKA. Väliaikaishallinnon aloittaessa sopimus siirtyy Kymenlaakson Liitolta väliaikaishallinnolle. Uusi maakunta käynnistyy 1.1.2020, mikäli eduskunta hyväksyy sote- ja maakuntauudistusta koskevan lainsäädännön.
Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 27.6-10.7.2018 projektipäällikkö (talous) Tarja Hanninen, gsm 0400 782 249.

Maakunta- ja sote-uudistuksen esivalmisteluvaihe jatkuu liiton koordinoimana

Valtiovarainministeriö on kirjeellään 13.6.2018 tiedottanut myöntävänsä loppuvuodelle 2018 valmistelurahoitusta siten, että Kymenlaakson valmistelurahoitus kesä-joulukuulle on miljoona euroa. Valmisteluresurssit mitoitetaan VM:n myöntämän rahoituksen mukaisesti. Maakunta- ja sote-uudistusta koskevan lainsäädännön valmistelu jatkuu eduskunnassa ja sen valiokunnissa.  Tämänhetkisten tietojen mukaisesti eduskunnassa lainsäädäntöä valmistellaan tämä vuosi.

Muutosjohtaja Jussi Lehtinen toteaa, että uudistus on edennyt Kymenlaaksossa hyvin ja valmistelijoita on kiittäminen suuresta työstä. Kymenlaaksossa epävirallinen valmistelutoimielin sekä uuteen maakuntaan yhdistyvät organisaatiot jatkavat toimintaansa normaalisti. Paraikaa maakuntauudistuksen valmistelutöitä aikataulutetaan ja organisoidaan. Uudistuksen valtakunnallisen valmistelun tilannetta seurataan aktiivisesti ja niistä informoidaan. Tilanteen muutoksesta keskustellaan valmistelijoiden ja päättäjien kanssa heti elokuussa lomien jälkeen.
 
Lisätietoja muutosjohtaja Jussi Lehtinen, gsm 0400 644 206.
Tilaa RSS-syöte
Tilaa uutiskirje

Tilaa sote- ja maakuntauudistuksesta tuorein tieto uutiskirjeenä sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Katso arkistosta jo lähetetyt uutiskirjeet ja muut aiemmat julkaisut

Siirry arkistoon

KYMENLAAKSON LIITTO

PL 35, 48601 KOTKA
Karhulantie 36 B
Toimisto on avoinna arkisin
Ma-Pe klo 9-15

MUUTOSTOIMISTO

Karhulantie 30,2krs
48600 KOTKA